Over ons

DE KWALITEIT VAN VERS ELKE DAG OPNIEUW LEKKER

Lekker, gezond en gevarieerd eten. Dat begint bij de Ambachtelijke Slager. Bij de Ambachtelijke slager kiest u altijd voor vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker! Wij hebben een ruim assortiment voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Voor elk moment vindt u bij De Ambachtelijke Slager het product of de juiste ingrediënten.

Op deze website vindt u alle lekkere mogelijkheden die wij in huis hebben. In onze winkels kunt u tevens terecht voor de juiste adviezen en tips voor het bereiden van onze ambachtelijke producten, want onze medewerkers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in lekker.

 

BIJ ONS KRIJGT U AMBACHTELIJKE KWALITEIT. ELKE DAG!

De Ambachtelijke Slager is de ambachtelijke vakman, de kwaliteitsslager die verstand heeft van het beste vlees, de fijnste vleeswaren en van de lekkerste producten en ingrediënten om te koken. Dat begint bij ons bij het selecteren van het juiste vlees en de beste ingrediënten. Puur, eerlijk, vers en lekker. Daarnaast maken wij het meeste zelf. Ambachtelijk, met liefde voor het vak en elke dag opnieuw, dus elke dag vers. Het verschil proeft u direct. Kwaliteit van het huis dus.

 

Winkelwagen